Država prodaje Hidrotehniku - za 50% procenjene vrednosti

Izvor: B92, 14.Sep.2018, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Država prodaje Hidrotehniku - za 50% procenjene vrednosti

Ministarstvo privrede objavilo je tender za prodaju 70 odsto kapitala beogradskog preduzeća Hidrotehnika-hidroenergetika po početnoj ceni od 966.945 evra.

Početna cena je 50 odsto procenjene vrednosti ponuđenog kapitala preduzeća koje se bavi projektovanjem i izgradnju svih vrsta energetskih i hidroobjekata i objekata visokogradnje.

Rok za podnošenje prijava za učešće na tenderu je 12. oktobar a otvaranje ponuda je 15. oktobra.

Pravo učešča na tenderu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imaju firme čija je pretežna delatnost izgradnja hidro-tehničkih objekata ili izgradnja cevovoda, električnih i komunikacionih vodova i to u poslednje tri godine u kontinuitetu, kao i da su imale godišnji prihod od najmanje 20 miliona evra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.