Ostaje pretplata za RTS?

Izvor: Danas, 22.Maj.2013, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostaje pretplata za RTS?

Za finansiranje Radio-televizije Srbije određeno je da će biti potrebno godišnje iz republičkog budžeta izdvajati 60 miliona evra, dok je za Radio-televiziju Vojvodine utvrđena cifra od 20 miliona evra. Međutim, nakon razgovora sa ministrom finansija i privrede Mlađanom Dinkićem zaključeno je da u ovom trenutku nema dovoljno sredstava za javne servise u budžetu, zbog čega nije isključena mogućnost da se odustane od te ideje i zadrži RTV pretplata u nekom obliku, saznaje Danas.
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Država nema para, ostaje pretplata za RTS

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Maj.2013

Država nema dovoljno novca u budžetu da bi finansirala RTS i RTV, zato se razmatra mogućnost da se zadrži pretplata.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ipak ostaje pretplata za RTS?

Izvor: Press, 23.Maj.2013, 08:12

Međutim, nakon razgovora sa ministrom finansija i privrede Mlađanom Dinkićem zaključeno je da u ovom trenutku nema dovoljno sredstava za javne servise u budžetu, zbog čega nije isključena mogućnost da se odustane od te ideje i zadrži RTV pretplata u nekom obliku.. Kako piše dnevni list “Danas”,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.