Država kupuje zgradu u Nišu za maksimalno 226 miliona dinara

Izvor: B92, 11.Sep.2019, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Država kupuje zgradu u Nišu za maksimalno 226 miliona dinara

Niš -- Republika Srbija objavila je oglas za prikupljanje ponuda za kupovinu objekta u Nišu, objavila je Republička direkcija za imovinu.

Njegova površina trebalo bi da bude između 2.000 i 2.500 kvadratnih metara, a najviša cena ne bi smela da prelazi 226 miliona dinara.

Kako se navodi u oglasu, prostor bi trebalo da se nalazi do 300 metara udaljenosti od zgrade niške filijale Poreske uprave, da bude infrastrukturno opremljena, da se sastoji od kancelarijskih prostorija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje će koristiti 200 zaposlenih.

Pisane ponude vlasnika koji bi da prodaju svoj objekat dostavljaju se u roku od 15 dana.

Izbor najpovoljnije ponude biće po kriterijumima koje čine cena, solidnost gradnje i kvalitet, funkcionalne karakteristike, kao i rok primopredaje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.