Izvor: EMportal, 17.Feb.2009, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druga aukcija uspešnija: Prodato 73,24 odsto zapisa

Od druge emisije trezorskih zapisa, vredne tri milijardi dinara, na današnjoj aukciji prodato je 73,24 odsto ili 219.706 kratkoročnih državnih hartija, po kamatnoj stopi od 16,5 odsto.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Druga aukcija drzavnih zapisa Srbije 17. februara

Izvor: Economy.rs, 17.Feb.2009

Uprava za trezor Srbije najavila je ce sutra na aukciji biti ponudjena druga emisija tromesecnih drzavnih zapisa u vrednosti od tri milijarde dinara.

Nastavak na Economy.rs...

Prodati državni zapisi u vrednosti 2,2 milijarde dinara

Izvor: Poslovni magazin, 17.Feb.2009

Na današnjoj aukciji prodato je 219.706 državnih zapisa ukupne vrednosti 2,2 milijarde dinara, saopštila je Uprava za trezor Ministarstva finansija Srbije.Na prodaju su bili ponuđeni zapisi u vrednosti tri milijarde dinara, što znači da je prodato 73 odsto tih kratkoročnih hartija od vrednosti...

Nastavak na Poslovni magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.