Dragomir J. Karić dobio povelju kompanije Vino Župa

Izvor: BKTV News, 15.Feb.2017, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragomir J. Karić dobio povelju kompanije Vino Župa

Dragomir J. Karić, narodni poslanik nagrađen je poveljom "Vino Župa" za doprinos razvoju kompanije.

Ovo prestižno priznanje dodeljeno je povodom obeležavanja šest decenija rada i razvoja kompanije.

Povelja je uručena kao znak priznanja za pomoć koju narodni poslanik Dragomir J. Karić pruža oko plasmana proizvoda "Vino Župa" na tržište Evro-azijske ekonomske unije.

"Izuzetno mi je zadovoljstvo što imam priliku da sarađujem sa kompanijom i što >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << mogu da doprinesem njenom razvoju. Čast je i što naša saradnja i na ovaj način dobija priznanje", izjavio je Dragomir J. Karić.

Karić je Aleksandrovac posetio povodom Dana opštine na dan Svetog Trifuna, zaštitnika vinogradara, koji je obeležen dodelom priznanja opštine.

Zlatna plaketa za izuzetnu saradnju sa opštinom Aleksandrovac dodeljena je njegovoj ekselenciji ambasadoru Belorusije u Beogradu Vladimiru Nikolajeviču Čuševu.

Svečanost je nastavljena rezanjem slavskog kolača ispred muzeja vina a u vinogradu Muzeja simbolično su orezani i prvi čokoti.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.