Izvor: Beta, 07.Dec.2011, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Draginja Djurić dobila italijanski orden zahvalnosti

BEOGRAD, 7. decembra 2011. (Beta) - Italijanski ambasador Armando Varikjo uručio je u sredu uveče u Beogradu predsednici Izvršnog odbora Banke Inteza u Srbiji Draginji Djurić orden zahvalnosti za zasluge prema Italiji.

Kako je saopštila italijanska ambasada, predsednik Italije Djordjo Napolitano doneo je odluku da se to značajno priznanje dodeli Draginji Djurić zbog predanog i uspešnog zalaganja na promovisanju odnosa Italije i Srbije.
Pogledaj vesti o: Banca Intesa

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Draginja Djurić dobila italijanski orden zahvalnosti

Izvor: NaDlanu.com, 08.Dec.2011, 00:44

BEOGRAD, 7. decembra 2011. (Beta) - Italijanski ambasador Armando Varikjo uručio je u sredu uveče u Beogradu predsednici Izvršnog odbora Banke Inteza u Srbiji Draginji Djurić orden zahvalnosti za zasluge prema Italiji... BEOGRAD, 7. decembra 2011. (Beta) - Italijanski ambasador Armando Varikjo uručio...

Nastavak na NaDlanu.com...

Broj jedan

Izvor: Danas, 08.Dec.2011

Draginja Đurić ponovo je u žiži interesovanja javnosti. Prva srpska bankarka, predsednica Izvršnog odbora banke Inteza, preksinoć je od ambasadora Italije u Beogradu dobila Orden zahvalnosti za usluge učinjene prema njegovoj zemlji, a odluku da joj se dodeli ovo visoko priznanje doneo je lično...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.