Izvor: EMportal, 19.Maj.2010, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Boljević: Otkloniti sve primedbe u postupku reizbora

Predsednica Društva sudija Srbije Dragana Boljević izjavila da je potrebno otkloniti sve nedostatke u postupku reizbora sudija na koje je ukazala i Evropska komisija, a ne samo one koji se odnose na nedostatak obrazloženja u odlukama o prestanku sudijske funkcije i prava na žalbu.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boljevićeva: Otkloniti nedostatke

Izvor: B92, 19.Maj.2010

Beograd -- Predsednica Društva sudija Srbije Dragana Boljević kaže da je potrebno da budu otklonjeni svi nedostaci u postupku reizbora sudija na koje je ukazala i EK...Ona je rekla da je EK ukazala na sastav i nezavisnost Visokog saveta sudstva, transparentnost i pouzdanost postupka izbora sudija...Ona...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.