Doping za planirane investicione projekte

Izvor: Danas, 24.Mar.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doping za planirane investicione projekte

Evropska komisija mogla bi većdanas da odobri zahtev Srbije da se iz IPA fonda direktno u budžet preusmeri 120 miliona evra kao podrška prevazilaženju krize, saznaje Danas. Rečje o inicijativi koju je prekjuče u Briselu podneo vicepremijer Božidar Đelić, a u srpskoj Vladi nadaju se da će sredstva stići veću drugom kvartalu ove godine.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

120 miliona evra za budžet Srbije

Izvor: Poslovni magazin, 24.Mar.2009

Potpredsednik Vlade Republike Srbije za evropske integracije Božidar Đelić predao je u Briselu pismo Evropskoj komisiji (EK) u kojem se predlaže da se za Srbiju, iz IPA programa za pretpristupnu podršku kandidatima i potencijalnim kandidatima za članstvo u EU, izdvoji 120 miliona evra za budžetsku...

Nastavak na Poslovni magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.