Donald Tramp besan na Škote

Izvor: B92, 28.Mar.2013, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donald Tramp besan na Škote

Namera škotske vlade da na istočnoj obali Škotske izgradi 11 vetroelektrana razbesnila je američkog milijardera Donalda Trampa.

On je poručio da će to uništiti pogled iz njegovog hotela i igrališta za golf.

Trump je 2010. dovršio prvu fazu izgradnje terena za golf vrednog 1,14 milijardi dolara nedaleko od Aberdina, nakon ogorčene bitke sa organizacijama za zaštitu okoline koje su ga optuživale da uništava netaknuto obalno područje.

Američki biznismen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sada je zapretio da će zbog ogromnih i ružnih vetroelektrana odustati od plana gradnje hotela uz teren za golf.

Vetroelektrane visoke 195 metara biće izgrađenee oko dva kilometra od lokacije budućeg Trampovog hotela i terena za golf.

"Mi ćemo, kao i mnogi drugi, zastati s našim planovima u Aberdinu sve dok se ovaj groteskni plan ne poništi", objavio je Tramp u saopštenju u kojem je zapretio svim mogućim tužbama.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Škoti razbesneli Donalda Trampa

Izvor: S media, 29.Mar.2013, 12:23

Namera škotske vlade da na istočnoj obali Škotske izgradi 11 vetroelektrana razbesnela je američkog milijardera Donalda Trampa...Tramp je 2010. dovršio prvu fazu izgradnje terena za golf vrednog 1,14 milijardi dolara nedaleko od Aberdina. Američki biznismen sada je zapretio da će zbog ogromnih...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.