Izvor: S media, 29.Mar.2013, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škoti razbesneli Donalda Trampa

Namera škotske vlade da na istočnoj obali Škotske izgradi 11 vetroelektrana razbesnela je američkog milijardera Donalda Trampa.

Tramp je 2010. dovršio prvu fazu izgradnje terena za golf vrednog 1,14 milijardi dolara nedaleko od Aberdina. Američki biznismen sada je zapretio da će zbog ogromnih i ružnih vetroelektrana odustati od plana gradnje hotela uz teren za golf jer će to uništiti pogled iz njegovog hotela.

"Mi ćemo, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << mnogi drugi, zastati s našim planovima u Aberdinu sve dok se ovaj groteskni plan ne poništi", objavio je Tramp u saopštenju u kojem je zapretio svim mogućim tužbama.

Izvor: B92, S media foto: Beta/AP Photo/Manuel Balce Ceneta

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Škoti razbjesnili Donalda Trampa

Izvor: Capital.ba, 30.Mar.2013, 08:10

EDINBURG, Donaldu Trampu nije dobro stati na žulj. Namjera škotske vlade da na istočnoj obali Škotske izgradi 11 vjetroelektrana razbjesnila je američkog milijardera Donalda Trampa. Tramp je 2010. dovršio prvu ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.