Doleće konkurencija Viz eru, Turci žele u Niš

Izvor: B92, 07.Okt.2015, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doleće konkurencija Viz eru, Turci žele u Niš

Ambasador Turske u Srbiji Mehmet Kemal Bozaj kaže da je turski avio-preoznik zainteresovan da leti iz Niša ka jugoistočnim zemljama.

Prema jegovim rečima, turske kompanije su inače spremne da učestvuju u obnovi niškog aerodroma, prenosi portal EX-YU Aviation News.

Ranije, tačnije u julu, predstvnici vodeće turske lou kost kompanije Pegaz erlajns raspitivali se kako bi mogli da se uključe u neki oblik partnerstva.

Direktor niškog aerodroma Vladica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Đurđanović kaže da je kompaniji obezbeđena tražena dokumentacija i da je Pegaz u procesu analiziranja podataka.

Ranije ove godine, sa nekada napuštenog aerodroma “Konstantin Veliki” krenuli su letovi Viz era ka Bazelu i Malmeu.

Zahvaljujući tome, više od 13.000 putnika koristilo je ovog leta niški aerodrom .

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Doleće konkurencija Viz eru, Turci žele da lete iz Niša

Izvor: JuznaSrbija.info, 07.Okt.2015

Ambasador Turske u Srbiji Mehmet Kemal Bozaj kaže da je turski avio-preoznik zainteresovan da leti iz Niša ka jugoistočnim zemljama...Prema jegovim rečima, turske kompanije su inače spremne da učestvuju u obnovi niškog aerodroma, prenosi portalEX-YU Aviation News. ..Ranije, tačnije u julu, predstvnici...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.