Dogovor pao: Menjaju se pitanja na testu za vožnju

Izvor: B92, 28.Dec.2017, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovor pao: Menjaju se pitanja na testu za vožnju

Beograd -- Auto-škole odustaju od daljih protesta, dogovoreno je posle njihovog sastanka sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem.

Ministarstvo će inicirati izmene zakona i pravilnika kojim se uređuje polaganje ispita za produženje licenci za instruktore. Prve petogodišnje licence ističu početkom naredne godine pa je to moglo da dovede u pitanje i rad mnogih auto-škola.

O najavljenoj izmeni propisa kojim bi država ukinula minimalnu i određivala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << maksimalnu cena obuke nije se razgovaralo.

"Do tada je odlučeno da se promeni prvo pravilnik agencije za bezbednost saobaćaja da se izmene ta pitanja na samom testu da ćemo mi imati mogućnost da određujemo pitanja iz ovih oblasti koje su potpuno nebitne za bezbednost saobraćaja", rekao je Milan Todorović iz Udruženja auto-škola beograd.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Menjaju se pitanja na testu za vožnju

Izvor: Radio 021, 28.Dec.2017

Auto-škole odustaju od daljih protesta, dogovoreno je posle njihovog sastanka sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem..Ministarstvo će inicirati izmene zakona i pravilnika, kojim se uređuje polaganje ispita za produženje licenci za instruktore. Prve petogodišnje licence ističu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.