Menjaju se pitanja na testu za vožnju

Izvor: Radio 021, 28.Dec.2017, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Menjaju se pitanja na testu za vožnju

Auto-škole odustaju od daljih protesta, dogovoreno je posle njihovog sastanka sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem

Ministarstvo će inicirati izmene zakona i pravilnika, kojim se uređuje polaganje ispita za produženje licenci za instruktore. Prve petogodišnje licence ističu početkom naredne godine, pa je to moglo da dovede u pitanje i rad mnogih auto-škola.

O najavljenoj izmeni propisa kojim bi država ukinula minimalnu i određivala maksimalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << cena obuke, nije se razgovaralo.

"Do tada je odlučeno da se promeni prvo pravilnik agencije za bezbednost saobaćaja da se izmene ta pitanja na samom testu da ćemo mi imati mogućnost da određujemo pitanja iz ovih oblasti koje su potpuno nebitne za bezbednost saobraćaja", rekao je Milan Todorović iz Udruženja auto-škola Beograd.

Autor: B92

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.