Dobra vest za starije sugrađane: Predsednik rekao kada će biti isplata penzija SA DODATKOM od 4.000 dinara

Izvor: Večernje novosti, 07.Apr.2020, 22:54

Dobra vest za starije sugrađane: Predsednik rekao kada će biti isplata penzija SA DODATKOM od 4.000 dinara

Predsednik govorio o ekonomskim merama za olakšanje krize nastale u epidemiji virusa korona Penzije će biti isplaćene u petak, 10. aprila uz dodatnih 4.000 dinara, rekao je večeras predsednik Aleksandar Vučić, govoreći o ekonomskim merama za olakšanje krize nastale zbog epidemije virusa korona - Gledaćemo da vanredno stanje ukinemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prvom prilikom. Daćemo mi preduzetnicima, paušalcima i isplatićemo taj novac. Sačekaćemo još malo, i onda ćemo da im isplatimo dva minimalca kako bi sačuvali ljude i radna mesta. Naravno da će biti otpuštanja u privatnom sektoru, a u javnom se za sada dobro držimo. Penzije isplaćujemo u petak, 10. aprila, plus dodatnih 4.000 dinara – kazao je VučićPredsednik je takođe rekao da Srbija nema problem sa likvidnošću.- Sve mere se gotovo odmah primenjuju, jedine mere na koje čekamo su isplate minimalaca, dok ne vidimo kako da rešimo to, da ne bi bilo nekog muljanja kod poslodavaca. Mi nemamo problem sa likvidnošću, ali ćemo da izbegnemo da poslodavci otpuštaju ljude. Bićeteško za nas, ali će biti za nijansu lakše nego u drugim zemljama –dodaje Vučić.
Pogledaj vesti o: Isplata penzije,   Penzija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobra vest za starije sugrađane: Evo kada će biti isplata penzija SA DODATKOM od 4.000 dinara

Izvor: Večernje novosti, 08.Apr.2020, 00:55

Predsednik govorio o ekonomskim merama za olakšanje krize nastale u epidemiji virusa korona Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će isplata penzija početi od 10. aprila sa dodatkom od 4.000 dinara za sve penzionere."To je za njih veoma važno, jer su oni...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.