Izvor: Danas, 01.Maj.2023, 11:46

Do 31. maja otvoren konkurs za muzičku nagradu Milan Mladenović

Konkurs za dodelu muzičke nagrade Milan Mladenović za 2023. godinu otvoren je do 31. maja a pravo da učestvuju imaju autori i izvodjači iz svih zemalja bivše Jugoslavije, sa pesmom sa tekstom na nekom od jezika koji se govore na teritoriji bivših jugoslovenskih republika, uključujući i jezike manjina.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Otvoren je konkurs za Nagradu Milan Mladenović 2023

Izvor: BalkanRock.com, 02.Maj.2023, 10:15

Zadužbina Milana Mladenovića otvorila je konkurs za Nagradu Milan Mladenović 2023. Pod sloganom ,,Prijavi svoju stvar“ konkurs je otvoren od 01.05. do 31.05.2023. Pravo da konkurišu za Nagradu imaju autori i izvođači iz svih zemalja bivše Jugoslavije, sa pesmom sa tekstom na nekom od jezika...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.