Izvor: Danas, 07.Nov.2023, 12:18

Đurović: Mađarska ograda na granici sa Srbijom samo ojačala bande koje krijumčare migrante

Direktor Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila Radoš Đurović rekao je za RTS da problem krijumčarskih bandi i njihovih međusobnih sukoba u Srbiji traje godinama, a da su u konflikt uključeni i srpski državljani. Vidi direktnu vezu između mađarske politike podizanja ograde na granici sa Srbijom i jačanja uticaja krijumčarskih organizacija. Kaže, međutim, da ne postoji spona između novog talasa migracija i terorističkih napada u Evropi.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Đurović: Na severu Srbije sukobi krijumčarskih bandi, problem postoji godinama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Nov.2023

Direktor Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila Radoš Đurović izjavio je danas da na severu Srbije postoji sukob između krijumčarskih bandi, da je problem prisutan dugi niz godina, a da je kulminirao krajem 2022. i početkom 2023. godine, kroz oružane sukobe grupa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.