Izvor: S media, 13.Feb.2013, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dirljivim potezom rasplakala kolege: Dala otkaz kako bi njena koleginica zadržala posao

Ono što je ova mlada žena uradila slobodno se za današnje vreme može nazvati herojstvom.

Firmu u kojoj je radila, baš kao i mnoge u današnje vreme, pogodila je kriza. Tako je nedavno trebalo tri osobe da ostanu bez posla. "Kako sam još uvek slobodna i bez obaveza i živim kod roditelja, mogu li ja svoje radno mesto da prepustim koleginici?", upitala je.

"Želim svoje radno mesto da dam koleginici, ali uz garanciju da će to mesto biti samo za nju", >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << rekla je radnica, nakon čega su neki zaplakali, a suze su se pojavile i u očima direktora, koji je njenu molbu odobrio.

Kolegicama je kasnije rekla da će se ona lakše snaći nego majka dvoje dece, koja pride ima i kreditne obaveze.

Izraz:Glas Slavonije, Danas.hr, S media foto:Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽENA-ZMAJ: Dala otkaz da spasi samohranu majku!

Izvor: Telegraf.rs, 13.Feb.2013

Mlada Vinkovčanka objasnila je da će se lakše snaći od kolegice koja uz decu ima i kreditne obaveze. "Želim svoje radno mjesto dati svoj kolegici, ali uz garanciju da će to mjesto biti samo za nju", rekla je direktoru

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.