Izvor: Beta, 26.Apr.2011, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktni letovi Beograd-Čikago

BEOGRAD, 26. aprila 2011. (Beta) - Američka avio-kompanija Svift er uvešće od 16. juna ove godine direktne letove izmedju Srbije i SAD, kazali su u utorak ageciji Beta u direktoratu civilnog vazduhoplovstva.

Kako su naveli u tom sektoru, Svift er će leteti na liniji Beograd- Čikago jednom sedmično do kraja letnje sezone, 29. oktobra, a postoji želja da se letovi nastave i u zimskoj sezoni.

Kompanija Svift er je osnovana 1997. godine, obavlja čarter letove i ima flotu od 11 aviona. Sedište kompanije je u Feniksu u Arizoni.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktni letovi za Čikago od juna

Izvor: Radio 021, 26.Apr.2011

Američka avio-kompanija Svift er (Swift air) uvešće od 16. juna ove godine direktne letove između Srbije i SAD, kazali su u direktoratu civilnog vazduhoplovstva.

Nastavak na Radio 021...

Direktni letovi Beograd-Čikago

Izvor: S media, 26.Apr.2011

Američka avio-kompanija Svift er uvešće od 16. juna ove godine direktne letove izmedju Srbije i SAD, kazali su danas u direktoratu civilnog vazduhoplovstva. ..Kako su naveli u tom sektoru, Svift er će leteti na liniji Beograd - Čikago jednom sedmično do kraja letnje sezone, 29. oktobra, a postoji...

Nastavak na S media...

Od 16. juna direktno za Čikago

Izvor: Radio 021, 26.Apr.2011

Američka avio-kompanija Svift er (Swift air) uvešće od 16. juna ove godine direktne letove između Srbije i SAD, kazali su danas ageciji Beta u direktoratu civilnog vazduhoplovstva.

Nastavak na Radio 021...

Uskoro direktni letovi SAD - Srbija

Izvor: Glas javnosti, 27.Apr.2011, 10:22

BEOGRAD - Američka avio-kompanija "Svift er" (Swift air) uvešće od 16. juna ove godine direktne letove između Srbije i SAD, kazali su u direktoratu civilnog vazduhoplovstva...Kako su naveli u tom sektoru, "Svift er" će leteti na liniji Beograd -  Čikago jednom sedmično do kraja letnje sezone,...

Nastavak na Glas javnosti...

Od juna direktni letovi Beograd-Čikago

Izvor: Vesti-online.com, 27.Apr.2011

Američka avio-kompanija Svift er (Swift air) uvešće od 16. juna ove godine direktne letove između Srbije i SAD, kazali su za beogradske agencije u direktoratu civilnog vazduhoplovstva...Kako su naveli u tom sektoru, Svift er će leteti na liniji Beograd-Čikago jednom sedmično do kraja letnje sezone,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.