Uskoro direktni letovi SAD - Srbija

Izvor: Glas javnosti, 27.Apr.2011, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro direktni letovi SAD - Srbija

BEOGRAD - Američka avio-kompanija "Svift er" (Swift air) uvešće od 16. juna ove godine direktne letove između Srbije i SAD, kazali su u direktoratu civilnog vazduhoplovstva.

Kako su naveli u tom sektoru, "Svift er" će leteti na liniji Beograd -  Čikago jednom sedmično do kraja letnje sezone, 29. oktobra, a postoji želja da se letovi nastave i u zimskoj sezoni.

Direktni letovi između Srbije i SAD su prekinuti 1992. godine, a avio-kompanija "Jat ervejz" (airways) je >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << pokušala da obnovi liniju 2004. i 2006. godine, ali bez uspeha.

Kompanija "Svift er" je osnovana 1997. godine, obavlja čarter letove i ima flotu od 11 aviona. Sedište kompanije je u Feniksu u Arizoni.

Oni,bar na svom sajtu,jos uvek nemaju avion za takve letove,bas kao i ovi nasi koji su "zinteresovani",ali nesposobni...

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.