Desna strana Bulevara zatvorena, hoće li biti para za levu? VIDEO

Izvor: B92, 01.Nov.2018, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Desna strana Bulevara zatvorena, hoće li biti para za levu? VIDEO

Rekonstrukcija Bulevara Nikole Tesle na Novom Beogradu počela je danas, a zatvorena je za saobraćaj cela desna kolovozna traka.

Prema rečima direktora JKP "Beograd put" Ivana Tejića, rok za izvođenje radova je 8. novembar.

Radovi koštaju 40 miliona dinara, precizirao je on za Tanjug i pojasnio da se bulevar rekonstruiše od Ulice trešnjinog cveta do Maršala Tolbuhina (bivša Goce Delčeva), u smeru ka Zemunu.

Na tom delu i u tom smeru je celom dužinom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2016. godine urađena pešačko-biciklistička staza, podsetio je Tejić.

Kako je dodao, ostaje da Grad odluči da li će biti finansijskih mogućnosti da se na ovoj deonici Bulevar Nikole Tesle rekonstruiše i u smeru prema gradu.

Reporter Prve TV sa mesta zbivanja navodi da je za saobraćaj zatvorena cela desna strana kolovoza a saobraćaj se odvija u oba pravca levom tako što je krajnja desna rezervisana za vozila iz pravca grada ka Zemunu, a ostale dve za saobraćaj iz suprotnog pravca.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Počela rekonstrukcija Bulevara Nikole Tesle

Izvor: Blic, 01.Nov.2018

Rekonstrukcija Bulevara Nikole Tesle na Novom Beogradu počela je danas, a prema rečima direktora JKP "Beograd put" Ivana Tejića rok za izvođenje radova je 8. novembar.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.