Danas se prodaje Geneks kula

Izvor: B92, 06.Sep.2010, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas se prodaje "Geneks kula"

Beograd -- "Geneks kula" na Novom Beogradu, biće ponuđena zainteresovanim kupcima na javnom nadmetanju, po ceni od 15,6 miliona evra.

Imovinsku celinu čine zgrada poslovnih usluga u ulici Narodnih heroja ukupne površine od 15.879,95 kvadrta, garaža u Beogradu od 6.445 kvadrata i adaptirani poslovni prostor u potkrovlju Stambene kule u Beogradu površine od 216,63 kvadrata.

Na prodaju se nudi i pokretna imovina navedena u Prodajnoj dokumentaciji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Za učesće na aukciji zaintersovani kupci su imali obavezu da uplate depozit od 1,56 miliona evra.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju sva pravna i fizička lica, osim onih koja posluju u većinskom društvenom vlasništvu, oni koji prema preduzeću koje se prodaje imaju neizmirene obaveze, kao i fizičko lice koje je osudjivano, ili protiv koga se vodi postupak za krivična dela.

"Geneks kule" su deo imovine preudzeća "Generaleksport", i u do sada organizovanim prodajama imovine "Generaleksporta" i "ICG"-a prodati su hotel "Kontinental" u Beogradu, "Geneksovi apartmani", energana i teniska hala u Beogradu kompaniji "Delta ril estejt" .

Imovina "Geneksa" na Kopaoniku - hotela "Grand" i apartmani "Sunčani vrhovi" prodati su konzorcijumu koga čine "MK grupa" i austrijska turistička grupa "Falkenštajner Miheler".

Pratite specijal: NIS na berzi

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.