Sutra prodaja Geneks kule

Izvor: S media, 05.Sep.2010, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra prodaja "Geneks kule"

"Geneks kula" na Novom Beogradu, koja je deo imovine preudzeća "Generaleksport", biće sutra ponudjena zainteresovanim kupcima na javnom nadmetanju, po ceni od 15,6 miliona evra, potvrdjeno je Tanjugu u Agenciji za privatizaciju.

Imovinsku celinu čine zgrada poslovnih usluga u ulici Narodnih heroja ukupne površine od 15.879,95 kvadrta, garaža u Beogradu od 6.445 kvadrata i adaptirani poslovni prostor u potkrovlju Stambene kule u Beogradu površine od 216,63 kvadrata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Na prodaju se nudi i pokretna imovina navedena u Prodajnoj dokumentaciji.

Za učesće na aukciji zaintersovani kupci su imali obavezu da uplate depozit od 1,56 miliona evra.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju sva pravna i fizička lica, osim onih koja posluju u većinskom društvenom vlasništvu, oni koji prema preduzeću koje se prodaje imaju neizmirene obaveze, kao i fizičko lice koje je osudjivano, ili protiv koga se vodi postupak za krivična dela.

U do sada organizovanim prodajama imovine "Generaleksporta" i "ICG"-a prodati su hotel "Kontinental" u Beogradu, "Geneksovi apartmani", energana i teniska hala u Beogradu kompaniji "Delta ril estejt" .

Imovina "Geneksa" na Kopaoniku - hotela "Grand" i apartmani "Sunčani vrhovi" prodati su konzorcijumu koga čine "MK grupa" i austrijska turistička grupa "Falkenštajner Miheler".

Tanjug

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra prodaja “Geneks kule”

Izvor: Capital.ba, 05.Sep.2010

BEOGRAD, 'Geneks kula' na Novom Beogradu, koja je dio imovine preudzeća 'Generaleksport', biće sutra ponuđena zainteresovanim kupcima na javnom nadmetanju, po cijeni od 15,6 miliona evra, potvrđeno je Tanjugu u Agenciji za privatizaciju srbije. Imovinsku cijelinu čine zgrada poslovnih usluga u...

Nastavak na Capital.ba...

Sutra prodaja "Geneks kule" na Novom Beogradu

Izvor: Blic, 05.Sep.2010

"Geneks kula" na Novom Beogradu, koja je deo imovine preudzeća "Generaleksport", biće sutra ponuđena zainteresovanim kupcima na javnom nadmetanju, po ceni od 15,6 miliona evra, potvrđeno je Tanjugu u Agenciji za privatizaciju...Imovinsku celinu čine zgrada poslovnih usluga u ulici Narodnih heroja...

Nastavak na Blic...

Danas se prodaje "Geneks kula"

Izvor: B92, 06.Sep.2010, 11:40

Beograd -- "Geneks kula" na Novom Beogradu, biće ponuđena zainteresovanim kupcima na javnom nadmetanju, po ceni od 15,6 miliona evra...Imovinsku celinu čine zgrada poslovnih usluga u ulici Narodnih heroja ukupne površine od 15.879,95 kvadrta, garaža u Beogradu od 6.445 kvadrata i adaptirani poslovni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.