Danas potpisivanje sporazuma o bespovratnoj pomoći

Izvor: Capital.ba, 01.Maj.2021, 09:40

Danas potpisivanje sporazuma o bespovratnoj pomoći

SARAJEVO, Ministar inostranih poslova u Savjetu ministara Bisera Turković danas će sa ministrom spoljnih poslova Japana Tošimicuom Motegijem potpisati sporazum o bespovratnoj pomoći od 500 miliona japanskih jena /oko 7,4 miliona KM/. Potpisivanje sporazuma planirano je za 11.00 časova u Sarajevu, saopšteno je iz Ministarstva inostranih poslova u Savjetu ministara. Nakon sastanka delegacija dva ministarstva, biće potpisan i sporazum između Ambasade Japana u BiH i Međunarodnog fonda za jačanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << ljudske bezbjednosti /ITF/ o dodjeli bespovratnih sredstava za Projekat podrške deminiranju u Bihaću, Donjem Vakufu, Doboju i Foči. Sporazum će potpisati ambasador Japana u BiH Makoto Ito i direktor ITF-a Tomaž Lovrenčič. Turkovićeva i Motegi će nakon ceremonije potpisivanja sporazuma dati izjave za medije u velikoj sali Ministarstva inostranih poslova. Srna Чланак Danas potpisivanje sporazuma o bespovratnoj pomoći се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potpisan sporazum o bespovratnoj pomoći od 7,4 miliona KM

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Maj.2021

SARAJEVO - Ministar inostranih poslova u Savjetu ministara Bisera Turković danas je sa ministrom spoljnih poslova Japana Tošimicuom Motegijem potpisala sporazum o bespovratnoj pomoći od 500 miliona japanskih jena (oko 7,4 miliona KM).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Potpisan sporazum o milionskoj podršci Japana Bosni i Hercegovini

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Maj.2021

U Sarajevu je u subotu, 1. maja potpisan Sporazum između Savjeta ministara Bosne i Hercegovine (BiH) i Vlade Japana o bespovratnoj pomoći u iznosu od pet stotina miliona japanskih jena (oko 4 miliona evra). Sporazum su potpisali Ministri inostranih poslova BiH i Japana Bisera Turković i Toshimitsu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.