Izvor: Danas, 11.Maj.2023, 09:30

Da li je privođenje dece zbog objava na društvenim mrežama posle tragedije u „Ribnikaru“ opravdano i kako to utiče na njih?

Otkad se dogodila tragedija u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" medije su preplavile vesti o tinejdžerima koji su privedeni zbog objava na društvenim mrežama. Na desetine dece i tinejdžera je na društvenim mrežama postavljalo objave u kojima daju podršku osumnjičenom dečaku za višestruko ubistvo u "Ribnikaru" ili prete da će oni učiniti nešto slično.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Tužilac o pretnjama na internetu posle dve tragedije: Broj predmeta na desetine i nije konačan

Izvor: Radio 021, 12.Maj.2023, 08:05

Nakon tragedija u OŠ "Vladislav Ribnikar" i u okolini Mladenovca policija je skoro svaki dan izlazila sa saopštenjima o postupanjima zbog pretnji na društvenim mrežama i na internetu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.