Izvor: N1 televizija, 28.Jul.2021, 19:11

DRI: Utrošeno 12,38 milijardi dinara na opremanje kovid bolnica i prevenciju

Ministarstvo zdravlja Srbije je tokom prošle godine utrošilo 12,38 milijardi dinara za opremu kovid bolnica u Srbiji i prevenciju i ublažavanje posledica kovida 19, utvrdila je Državna revizorska institucija. Tih oko 105 miliona evra utrošeno je, prema navodima DRI, i na rashode za materijal, dotacije međunarodnim organizacijama i organizacijama za obavezno socijalno osiguranje, kao i za ostale dotacije i transfere. Kada je reč o nepravilnostima, revizori su ministarstvu skrenuli pažnju na četiri stavke.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Klaus tužio Ministarstvo zdravlja zbog kazne jer nije imao zaštitnu masku

Izvor: N1 televizija, 29.Jul.2021, 12:18

Bivši češki predsednik Vaclav Klaus tužio je Ministarstvo zdravlja sudu zato što je morao da plati kaznu 320 evra, jer je 28. oktobra prošle godine, na državni praznik, bez obavezne zaštitne maske na licu u Pragu držao govor protiv sanitarnih mera uvedenih zbog pandemije kovid-19.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.