Cvetković sa Bugarinom o predlozima privrednika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2009, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetković sa Bugarinom o predlozima privrednika

BEOGRAD - Premijer Mirko Cvetković razgovarao je danas sa predsednikom Privredne komore Srbije (PKS) Milošem Bugarinom o predlozima privrednika u vezi sa merama za ublažavanje negativnih posledica ekonomske krize i najavio da će sagledati predloge mera PKS, saopštila je danas Vlada.

Na sastanku su razmatrane mere koje je PKS ugradila u dokument pod nazivom "Efekti mera za ublažavanje posledica ekonomske krize" i istaknuto da su mere vlade u okviru Plana za ekonomsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stabilnost dale rezultate.

Cvetković je izjavio da je plan vlade ubrzanje postupka reforme javnog sektora i smanjenje javne potrošnje, kao i da se ne razmatra povećanje poreza i dodatnog opterećivanja privrede.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubrzanje reforme javnog sektora

Izvor: S media, 21.Avg.2009

Premijer Mirko Cvetković naglasio u razgovoru sa predsednikom Privredne komore Srbije Milošem Bugarinom da je plan vlade ubrzanje reforme javnog sektora i smanjenje javne potrošnje, kao i da se ne razmatra povećanje poreza i dodatnog opterećivanja privrede. ..Cvetković je sa Bugarinom razgovarao...

Nastavak na S media...

Cvetković i Bugarin razgovarali o merama Vlade Srbije

Izvor: NaDlanu.com, 21.Avg.2009

BEOGRAD, 21. avgusta 2009. (Beta) - Plan Vlade Srbije je ubrzanje reforme javnog sektora i smanjenje javne potrošnje, a ne povećanje poreza i dodatno opterećivanje privrede, izjavio je u petak premijer Mirko Cvetković na sastanku s predsednikom Privredne komore Srbije Milošem Bugarinom. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Vlada će razmotriti predloge privrednika

Izvor: RTS, 21.Avg.2009

Plan Vlade Srbije je ubrzanje reforme javnog sektora i smanjenje javne potrošnje, a ne povećanje poreza i dodatno opterećivanje privrede, izjavio premijer Cvetković. ..Premijer Mirko Cvetković razgovarao je danas sa predsednikom Privredne komore Srbije Milošem Bugarinom o predlozima privrednika...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.