Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetković: Greška u računima za gas biće ispravljena

BEOGRAD - Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je da su uvećane račune za gas građani danas dobili zbog tehničke greške i da će ta greška biti ispravljena na narednim računima.

Cvetković je, gostujući večeras na RTV Pink, rekao da će "Srbijagas" narednih dana "izaći u javnost" s procedurom kako da se ispravi nastala greška.

"Taj tehnički propust se nije dogodio u želji da neko bude oštećen", naglasio je premijer i dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da će naredni računi "biti u redu".

Zbog poskupljenja gasa, Vlada Srbije je dala preporuku da građani plate 60 odsto od cene odmah, a 40 odsto u narednih šest meseci, kako bi se rasteretio kućni budžet građana, ali je odluka vlade previđena tehničkim propustom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.