Culej: Neka Štromar ide na gay pride, branitelji su se za to i borili

Izvor: SEEbiz.eu, 13.Jun.2017, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Culej: Neka Štromar ide na gay pride, branitelji su se za to i borili

ZAGREB - Saborski zastupnik HDZ-a Stevo Culej žustro brani poteze svog predsjednika stranke. 

Njemu je ovakav HNS, bez lijevog liberalnog dijela, kojem su jezgra bile Pusić i Mrak Taritaš, posve prihvatljiv.

- Ovi ljudi koji su u HNS-u nikada, ni jednom riječju, mene nisu povrijedili, za razliku od onih koji su izašli, kaže Culej za tportal.

Ne smeta mu ni činjenica da potpredsjednik Vlade Davor Ivo Stier, zagovornik konzervativnih vrijednosti, odlazi >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << iz Plenkovićeve vlade, dok s druge strane u nju ulazi Predrag Štromar, koji se pojavljuje na gay prideu. Upravo je Mostov zastupnik Miro Bulj prošlog tjedna pokušao slikovito opisati ideološki jaz između novih koalicijskih partnera pitanjem hoće li Culej s HNS-ovcima ići na gay pride.

- Neka ide Štromar kamo god hoće, ovo je slobodna Hrvatska. Neka radi što hoće. Hrvatski branitelji su se borili za jedinstvenu i cjelovitu Hrvatsku i da svatko ima izbor', kaže Culej.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.