Izvor: S media, 02.Maj.2013, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudo u Mostaru: Kako domišljate Finkinje zarađuju na ulici

Kombinaciju jednog i drugog ponudile dve Finkinje.

Lesko i Johana otvorile su prvomajski štand u Mostaru da turistima prodaju svoje originalne razglednice. Čak su naučile i da računaju vrednosti u novcu (u markama i kunama) što potvrđuje koliko su ozbiljne da zarade u Mostaru, prenosi Radio Sarajevo.

- Stari most je svetska turistička atrakcija i znamo da puno turista dolazi ovde. Naše razglednice su naše originalno delo i mislimo da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << mogle zanimati turiste - izjavila je za agenciju Anadolija jedna od Finkinja.

Simpatična reakcija Mostaraca

Ipak, čini se da su više uspele da privuku pažnju Mostaraca, nego turista, pa su se oko njih okupljali trgovci obližnjih radnji da vide "čudo", kako su ih prozvali.

- Svašta ću doživeti u ovom gradu! Čuj, Finkinje ovde došle da zarade - rekao je jedan od trgovaca u Starom gradu.

Izvor: Radio Sarajevo, Anadolija, 24 sata foto: Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.