Čitavo ovo brdo mora da se ruši, Sloba hteo topovima

Izvor: B92, 02.Sep.2018, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Čitavo ovo brdo mora da se ruši, Sloba hteo topovima"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je odlučeno da problem sa odronjenim potpornim zidom na Koridoru 10 bude rešen uklanjanjem celog brda.

Vučić je kazao da su analizirana različita rešenja ali da je odlučeno da se čitavo brdo odseče i premesti na drugu stranu jer je ceo teren podložan klizanju.

“Sloba je hteo topovima s druge strane da gađa ali brdo će biti srušeno i treba da ga prebace na drugu stranu da galerijama uspemo da kontrolišemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klizište u potpunosti”, naveo je on.

Vučić je kazao da smo 10 dana vodili najbrutalniju kampanju protiv svih koji su ovde ikada radili.

“Tako mi u Srbiji radimo. Prvo sebi upucamo obe noge i ruke a onda moramo da nastavimo da radimo, ali bez ruku i nogu. sada moramo da nastavimo d aradimo. Problem je što niko neće ovde sad da radi, da preuzme rizik zato što je svima jasno sa čime će se suočiti”, rekao je Vučić.

“Očekujem za nekoliko dana sa novim rešenjem da ruše ovo brdo jer ono što se do sad nije srušilo očigledno će da se sruši”.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: "Uklonićemo celo brdo na Koridoru 10"

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2018

Predsednik Srbije Aleksnadar Vučić izjavio je da je odlučeno da problem sa odronjenim potpornim zidom na Koridoru 10 bude rešen uklanjanjem celog brda...Vučić je zajedno sa potpredsednicom vlade i ministarkom građevinarstva Zoranom Mihajlović i v.d. direktorom Koridora Srbije Zoranom Babićem,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.