Cepterova jahta Joy me (FOTO)

Izvor: B92, 23.Sep.2011, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cepterova jahta "Joy me" (FOTO)

Beograd -- Srpski milijarder Filip Cepter predstavio je svoju prvu jahtu "Joy me" na izložbi jahti u Monaku.

Lepotica je vredna 30 miliona evra i prvo je plovilo kompanije "Filip Cepter jahte" sagrađeno u brodogradilištu u Kraljevici, nadomak hrvatske luke Rijeka.

Duga je 50 metara i pomera granice konvencionalnog dizajna jahti.

Slike jahte Filipa Ceptera pogledajte u našoj Galeriji

A šta je Cepter još rekao o svom novom biznisu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i svojoj novoj oazi – Hrvatskoj, pročitajte ovde.

Nastala je u skladu sa idealima kompanije Zepter i njenim opredeljenjem ka vrhunskom dizajnu i inovativnoj tehnologiji.

Enterijer je specijalno dizajniran tako da nudi putniku različita iskustva zavisno od njegovog raspoloženja i svaka prostorija ima svoj lični pečat po kome se razlikuje od ostalih, a opet sve čine skladnu celinu koja odgovara nameni jahte.

Kako kažu iz kompanije Cepter, "Joy me" je prvi završeni projekat Filipa Ceptera i označava novu eru luksuza, jer je u pripremi još mnogo novih.

Inače, Filip Cepter je ranije kazao da je izgradnja ovakve jedne jahte njegov najveći poduhvat u karijeri.

"Kao i avioni moje kompanije „Cepter er" kompanije, „Joy Me" se interijerom, eksterijerom i tehnološki razlikuje od svega što konkurencija nudi”, rekao je Cepter nedavno za hrvatski „Jutarnji list".

Slike jahte Filipa Ceptera pogledajte u našoj Galeriji

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cepterova jahta Joy me

Izvor: medio.rs, 23.Sep.2011

Beograd -- Srpski milijarder Filip Cepter predstavio je svoju prvu jahtu Joy me na izložbi jahti u Monaku.

Nastavak na medio.rs...

"Barka" od 30 miliona evra: Filip Cepter predstavio svoju prvu jahtu!

Izvor: Svet, 23.Sep.2011

naslov: . "Barka" od 30 miliona evra: Filip Cepter predstavio svoju prvu jahtu!. . . . Ispod naslova: .  . Hrvatski Jadran probudio mu je potpuno novu strast...  . . ...

Nastavak na Svet...

Prva završena "JoyMe" na izložbi u Monaku

Izvor: Blic, 23.Sep.2011

Jahta Filipa Ceptera “JoyMe” biće izložena na izložbi jahti u Monaku od 21. do 24. septembra...Jahta predsednika i osnivača kompanije "Zepter International” duga je 50 metara i pomera granice konvencionalnog dizajna jahti. Nastala u skladu sa idealima kompanije "Zepter” i njenim opredeljenjem...

Nastavak na Blic...

Jahta Filipa Ceptera vredna 30 miliona evra

Izvor: CrveniTepih.com, 24.Sep.2011, 03:10

Srpski milijarder Filip Cepter predstavio je svoju prvu jahtu “Joy me” na izložbi jahti u Monaku. Lepotica je vredna 30 miliona evra i prvo je plovilo kompanije „Filip Cepter jahte“ sagrađeno u brodogradilištu u Kraljevici, nadomak hrvatske luke Rijeka.  Duga je 50 metara i pomera granice...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.