Cepterova jahta na izložbi

Izvor: Blic, 23.Sep.2011, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cepterova jahta na izložbi

Jahta Filipa Ceptera “JoyMe” biće izložena na izložbi jahti u Monaku od 21. do 24. septembra.

Jahta predsednika i osnivača kompanije "Zepter International” duga je 50 metara i pomera granice konvencionalnog dizajna jahti. Nastala u skladu sa idealima kompanije "Zepter” i njenim opredeljenjem za vrhunski dizajn i inovativnu tehnologiju, "JoyMe” je posebna u svakom pogledu.

Naglašena dužina plovila u odnosu na visinu stvara utisak kao da je jahta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svakog trenutka spremna na plovidbu.

Enterijer je specijalno dizajniran tako da putniku nudi različita iskustva zavisno od njegovog raspoloženja, a svaka prostorija ima lični pečat po kome se razlikuje od ostalih, a opet sve čine skladnu celinu koja odgovara nameni jahte.

"JoyMe” je prvi završeni projekat "Philip Zepter” jahti i označava novu eru luksuza, jer je u pripremi još mnogo novih. "Zepter International” nastavlja ekspanziju u svet luksuza sa avio-kompanijom "ZeptAir” i sada sa "Philip Zepter” jahtama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.