Cena zlata porasla tokom jučerašnjeg dana

Izvor: GdeInvestirati.com, 07.Okt.2014, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cena zlata porasla tokom jučerašnjeg dana

Cena zlata je porasla tokom jučerašnjeg dana uglavnom pod uticajem slabljenja dolara.  

Prethodni rast američke valute podstaknut odličnim rezultati sa tržišta rada u SAD-u uticali su da investitori počnu da zatvaraju profitabilne pozicije kako bi osigurali svoj profit. Sa druge strane prethodni ad cene zlata pozitivno se odrazio na fizičku tražnju za ovim plemenitim metalom. Tokom azijskog trgovanja cena zlata porasla je 0.12%.

Na jednočasovnom grafikonu >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << MACD je u zoni prekomerne kupovine dok RSI ima rastući trend. Cena se kreće odbila od srednje Bolindžer trake takoda je moguć rast cene. Naša preporuka bila bi kupovna pozicija.

Primarna podrška:1182.00

Primarni otpor: 1222.00

Naše viđenje: Kupovna pozicija sa ulaskom na 1209.50 a prvom metom na 1211.50 i drugom na 1213.50

Alternativni scenario: Ukoliko se cena spusti ispod 1208.50 onda je moguć dalji pad na 1204.00

Komentar:MACD je u zoni prekomerne kupovine dok RSI ima rastući trend. Cena se kreće odbila od srednje Bolindžer trake takoda je moguć rast cene.

Trend: Oscilovanje na kraći rok, bočno kretanje na duži rok.

izvor: FXlider.com

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.