Cena zlata na najvišem nivou u poslednja 4 meseca

Izvor: GdeInvestirati.com, 15.Jan.2015, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cena zlata na najvišem nivou u poslednja 4 meseca

Cena zlata je tokom prepodneva porasla na najviši nivo u poslednjih četiri meseca nakon što su obljevljeni mešoviti ekonomski podaci u SAD-u. 

Sa druge strane Švajcarska centralna banka smanjila je dodatno kamatne stope na depozite na -0.75%. Pored toga do naglog rasta cene zlata došlo je nakon što je SNB objavila da će ukinuti minimalni kurs franka u odnosu na evro od 1.20. tokom evropskog trgovanja cena ovog plemenitog metala porasla je 1.96%

Na jednočasovnom >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << grafikonu MACD je u zoni prekomerne kupovine kao i RSI. Cena se kreće izmedju srednje i gornje Bolindžer trkae tako da je moguć dalji rast cene. Naša preporuka bila bi kupovna pozicija.

Primarna podrška:1138.00

Primarni otpor: 1255.00

Naše viđenje: Kupovna pozicija sa ulaskom na 1255.50 sa prvom metom na 1257.50 i drugom na 1259.50.

Alternativni scenario: Ukoliko se cena spusti ispod 1254.50 onda je moguć pad na 1250.50

Komentar: MACD je u zoni prekomerne kupovine kao i RSI. Cena se kreće izmedju srednje i gornje Bolindžer trkae tako da je moguć dalji rast cene

Trend: Oscilovanje na kraći rok, bočno kretanje na duži rok.

izvor: FXlider.com

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.