Čeka se susret dva lidera: Tramp ne potpisuje sporazum dok se ne vidi sa Si Đinpingom

Izvor: B92, 16.Okt.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeka se susret dva lidera: Tramp ne potpisuje sporazum dok se ne vidi sa Si Đinpingom

Vašington -- Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da verovatno neće potpisati nikakav trgovinski sporazum s Kinom dok se ne sastane s kineskim predsednikom Si đinpingom.

Sledeći susret dva predsednika biće na predstojećem forumu Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje (APEC) u Čileu.

Obraćajući se novinarima u Beloj kući, Tramp je rekao da je delimičan trgovinski sporazum, koji je najavljen prošle nedelje, u postupku formalizacije na papiru, prenosi Rojters.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tramp: Turska invazija na Siriju nema veze sa nama

Izvor: VOA, 16.Okt.2019

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da turska invazija na Siriju "nema veze sa SAD" i da Turska i Sirija treba da reše konflikt u kome se trenutno nalaze. Tramp je, nakon susreta sa italijanskim predsednikom Serđom Matarelom u Beloj kući, rekao da je "u redu što Rusija pomaže i da Kurdi koji...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.