CarGo: 150 limuzina na ulicama Beograda do Nove godine

Izvor: Beta, 04.Dec.2019, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CarGo: 150 limuzina na ulicama Beograda do Nove godine

Direktor kompanije CarGo Technologies (Kar go tehnolodžis)  Vuk Guberinić izjavio je danas da je u unapredjenje aplikacije "CarGO" novom Biznis klasom i nabavku automobila uloženo šest miliona evra.On je na "CEO Samitu", skupu privrednih lidera regiona, predstavio Biznis klasu, novu funkcionalnost "CarGo" aplikacije najavio je da će do kraja godine članovima udruženja "CarGo" na raspolaganju biti celokupna flota od 150 crnih limuzina, koja će se naći na ulicama Beograda.Kako je precizirano u saopštenju CarGoa, biznis klasa se već sada nalazi na raspolaganju, ali će ova dodatna funkcionalnost članovima Udruženja CarGo biti u potpunosti dostupna od Nove godine, kada se očekuje i kompletiranje flote limuzina."'CarGo' je počeo kao mali srpski startap pre pet godina, a ove godine je završio na Forbsovoj listi deset najinovativnijih kompanija koje menjaju svoja tržišta. Ponosni smo i na to što je naš softver samoodrživ, što znači da sami finansiramo sve investicije", rekao je Guberinić.Dodao je da je kompanija izabrala teži put, ali da to omogućava i neke prednosti poput nezavisnosti u donošenju poslovnih i strateških odluka.Guberinić je naglasio da i da kompanija 100 odsto elektronski posluje, da plaća svi poreze i da sav novac ostaje u Srbiji.Direktor CarGo Technologies precizirao da će se medju 150 najnovijih ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

CarGo: Biznis klasa od Nove godine

Izvor: Danas, 04.Dec.2019

Direktor kompanije "CarGo" Vuk Guberinić predstavio je danas biznis klasu, koja će članovima udruženja "Kargo" biti u potpunosti dostupna od Nove godine, kada se očekuje i kompletiranje flote od 150 "crnih limuzina" koje će se naći na ulicama Beograda.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.