CAPITAL otkriva imena uhapšenih inspektora Poreske uprave RS

Izvor: Capital.ba, 07.Mar.2024, 18:12

CAPITAL otkriva imena uhapšenih inspektora Poreske uprave RS

BANJALUKA – Kriminalistički inspektori MUP-a Republike Srpske uhapsili su danas službenike Poreske uprave RS Aleksandra Miletića i Đuru Rakića, eksluzivno saznaje CAPITAL. FOTO: Agencije “Miletić i Rakić su uhapšeni zbog sumnje da su primili mito, a nadležno tužilaštvo još nije kvalifikovalo koja će im konkretna krivična djela biti stavljena na teret”, kaže izvor našeg portala blizak istrazi. On ističe da policijski inspektori zajedno sa službenicima Poreske uprave RS trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << vrše pretres službenih i privatnih prostorija uhapšenih inspektora u potrazi za dokumentacijom i ostalim dokaznim materijalom. Podsjećamo, inspektori Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS u oktobru prošle godine uhapsili su tri službenika PURS zbog sumnje da su primali mito, a potom u decembru još troje službenika zbog istih optužbi. CAPITAL: D. M.  Чланак CAPITAL otkriva imena uhapšenih inspektora Poreske uprave RS се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznat identitet uhapšenih inspektora Poreske uprave u Banjaluci

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Mar.2024

Policijska uprava Banjaluka oglasila se o hapšenju dva inspektora Poreske uprave Republike Srpske u Banjaluci, navodeći da su uhapšeni A.M. i Đ.R., oba iz Srpca.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.