Najava događaja za četvrtak, 7. mart 2024. godine

Izvor: Capital.ba, 07.Mar.2024, 08:17

Najava događaja za četvrtak, 7. mart 2024. godine

FOTO: Capital BANJALUKA/ZVORNIK – Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske obilježiće Međunarodni dan sjećanja na stradale policijske službenike: – u 9.00 časova okrugli sto u prostorijama Uprave za policijsko obrazovanje u Zalužanima. Snimanje kadrova u 8.45 časova, nakon čega su predviđene izjave za novinare, – u 12.00 časova ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan i načelnik Policijske uprave Zvornik Aleksandar Vasiljević položiće vijenac >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << na Spomen-obilježje ubijenom policijskom službeniku Draganu Đuriću u zvorničkoj Policijskoj upravi. Izjave za novinare nakon parastosa i polaganja vijenaca. JAHORINA – U 16.30 časova konferencija za novinare povodom biciklističke trke “Beograd-Banjaluka” na kojoj će se obratiti direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan LJevnaić, predsjednik Nadzornog odbora Nedeljko Elek, direktor trke Vladimir Kuvalja i generalni sekretar Biciklističkog saveza Republike Srpske Goran Guska. /Ruski dom/ BIJELJINA – U 18.00 časova Aktiv žena Republičke stranke Srpske /RSS/ razgovaraće o ženskom aktivizmu, pravima i ravnopravnosti, a biće otvorena i izložba “Zaslužna žena Semberije”, koju su priredile u saradnji sa Fondacijom “Lara”. /Muzej Semberije/ ISTOČNO SARAJEVO – U 18.00 časova promocija knjige “Guguto memeto” Stefana Tićmija. /Internet čitaonica Matične biblioteke Istočno Sarajevo/ SARAJEVO – U 10.00 časova proširena tematska sjednica “Društveno-ekonomska pitanja jačanja žena za učešće u donošenju odluka u BiH” u organizaciji Komisije za ostvarivanje ravnopravnosti polova Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena. Izjave za novinare u 9.30 časova. /Parlamentarna skupština/ SARAJEVO – U 9.30 časova suđenje u predmetu “DŽemal Hadžić i drugi” za zločine nad Srbima na području Ilijaša. /Sud BiH/ SARAJEVO – U 12.00 časova Odbor za zaštitu prava Srba u Federaciji BiH dodijeliće Orden zaštitnika srpske zemlje NJegovom visokopreosveštenstvu mitropolitu dabrobosanskom Hrizostomu. /Mitropolija, VIDEO/ BEOGRAD – U 12.00 časova ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovaraće sa ministrima rudarstva i energetike Srbije i Crne Gore Dubravkom Đedović Handanović i Sašom Mujovićem o regionaloj saradnji u sektoru energetike. Snimanje kadrova na početku sastanka, a izjave za novinare u 13.00 časova. /Vlada Srbije/ BERLIN – NJemački i britanski ministri spoljnih poslova Analena Berbok i Dejvid Kameron obratiće se novinarima povodom Drugog anglo-njemačkog strateškog dijaloga o bilateralnoj saradnji, situaciji u Ukrajini i Gazi i predstojećem samitu NATO-a u Vašingtonu. Чланак Najava događaja za četvrtak, 7. mart 2024. godine се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CAPITAL otkriva imena uhapšenih inspektora Poreske uprave RS

Izvor: Capital.ba, 07.Mar.2024

BANJALUKA – Kriminalistički inspektori MUP-a Republike Srpske uhapsili su danas službenike Poreske uprave RS Aleksandra Miletića i Đuru Rakića, eksluzivno saznaje CAPITAL. FOTO: Agencije “Miletić i Rakić su uhapšeni zbog sumnje da su primili mito, a nadležno tužilaštvo još nije kvalifikovalo...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.