Butković: Novi terminal u Luci Ploče u funkciji do kraja godine

Izvor: SEEbiz.eu, 11.Mar.2016, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Butković: Novi terminal u Luci Ploče u funkciji do kraja godine

PLOČE - Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butković sa suradnicima posjetio je Luku Ploče gdje se na terenu informirao o projektu "Ulaz u luku Ploče".

Riječ je o investiciji koja obuhvaća izgradnju pristupnih cesta do lučkih instalacija čija je vrijednost procijenjena na oko 64 milijuna kuna, od čega je 85 posto financijskih sredstava osigurano iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Međutim, radovi kasne o čemu je upoznat ministar Butković. >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << Za razliku od zračne luke Dubrovnik gdje sve ide po dinamici ovdje radovi kasne dvije godine.

- Sve je to pomalo čudno, ali dobili smo neke odgovore od ravnatelja i tražiti neka pojašnjenja od Upravnog vijeća. Najvažnije je da se radovi završe tijekom svibnja i da terminal bude u funkciji do kraja godine te sa potpunom nabavkom lučke suprastrukture, dizalica u 2017 godini, kazao je ministar Butković.

U ovom trenutku i ja moram biti zadovoljan jer se radovi primiču kraju, zaključio je Butković.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.