Izvor: B92, 28.Mar.2013, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugarin podneo ostavku

Beograd -- Predsednik PKS Miloš Bugarin podneo je UO PKS neopozivu ostavku na tu funkciju uz obrazloženje da to čini iz ličnih razloga.

Jedini kandidat za novog predsednika Komore je Željko Sertić.

O izboru Sertića izjasniće se Skupština PKS koja se održava danas.

"Sa svojim timom imao sam odredjene rezultate ali nisam zadovoljan učinkom. Osećam odgovornost zbog onoga što sam planirao da uradim, a nisam uspeo", kazao je danas Bugarin na sednici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Upravnog odbora PKS-a.

Bugarin je juna 2011. po drugi put izabran za predsednika PKS-a, u mandatu od četiri godine. Bio je jedini kandidat za tu funkciju.

Tada je rekao da će mu prioritet biti nastavak reforme komorskog sistema, modernizacija PKS-a i primena evropskih i svetskih standarda, kao i povećanje konkurentnosti srpske privrede i bolje pozicioniranje izvoza kako bi se smanjio spoljnotrgovinski deficit.

Željko Sertić je stručnjak za mala i srednja preduzeća, član Srpske napredne stranke (SNS) i šef Kancelarije za privredne aktivnosti te partije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miloš Bugarin podneo ostavku

Izvor: RTS, 28.Mar.2013

Miloš Bugarin podneo neopozivu ostavku na mesto predsednika Privredne komore Srbije. Imao sam određene rezultate, ali nisam zadovoljan učinkom, istakao Bugarin. Novi predsednik Željko Sertić...Predsednik Privredne komore Srbije Miloš Bugarin podneo je Upravnom odboru PKS neopozivu ostavku na tu...

Nastavak na RTS...

Miloš Bugarin podneo ostavku

Izvor: Večernje novosti, 28.Mar.2013

BEOGRAD - Predsedni Privedne komore Srbije Miloš Bugarin podneo je danas članovim Upravnog odbora neopozivu ostaku na tu funkciju, a u obrazloženju je, između ostalog, naveo da Komora nije imala uticaj na izvršnu vlast.Bugarin je podsetio da je bio predsednik PKS u vreme ekonomske krize.Članovi...

Nastavak na Večernje novosti...

Bugarin podneo neopozivu ostavku

Izvor: SEEbiz.eu, 28.Mar.2013

BEOGRAD - Miloš Bugarin podneo je neopozivu ostavku na mesto predsednika PKS uz obrazloženje da to čini iz ličnih razloga.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Siniša Mašović novi predsednik SS Srbije

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Mar.2013

 . BEOGRAD  - Siniša Mašović, nekadašnji strelac, predsednik Streljačke družine Smederevo, diplomirani pravnik izabran je za novog predsednika Streljačkog saveza Srbije na izbornoj Skupštini SS Srbije u Beogradu.. . Za njega je glasalo 40 delegat od 61 prisutnog. Predložili su ga Streljačka...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.