Miloš Bugarin podneo ostavku

Izvor: RTS, 28.Mar.2013, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Bugarin podneo ostavku

Miloš Bugarin podneo neopozivu ostavku na mesto predsednika Privredne komore Srbije. Imao sam određene rezultate, ali nisam zadovoljan učinkom, istakao Bugarin. Novi predsednik Željko Sertić.

Predsednik Privredne komore Srbije Miloš Bugarin podneo je Upravnom odboru PKS neopozivu ostavku na tu funkciju uz obrazloženje da to čini iz ličnih razloga. Skupština PKS izabrala je Željka Sertića za novog predsednika.

"Sa svojim timom imao sam određene rezultate ali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nisam zadovoljan učinkom. Osećam odgovornost zbog onoga što sam planirao da uradim, a nisam uspeo", rekao je Bugarin na sednici Upravnog odbora PKS-a.

Bugarin je juna 2011. godine po drugi put izabran za predsednika PKS-a, u mandatu od četiri godine. Bio je jedini kandidat za tu funkciju.

Tada je rekao da će mu prioritet biti nastavak reforme komorskog sistema, modernizacija PKS-a i primena evropskih i svetskih standarda, kao i povećanje konkurentnosti srpske privrede i bolje pozicioniranje izvoza kako bi se smanjio spoljnotrgovinski deficit.

Željko Sertić je stručnjak za mala i srednja preduzeća, član Srpske napredne stranke i šef Kancelarije za privredne aktivnosti te partije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miloš Bugarin podneo ostavku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Mar.2013

Predsednik Privredne komore Srbije (PKS) Miloš Bugarin podneo je danas Upravnom odboru PKS neopozivu ostavku na tu funkciju uz obrazloženje da to čini iz ličnih razloga i jedini kandidat za novog predsednika Komore je Željko Sertić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.