Brodovi sa benzinom i hranom su onemogućeni da stignu u Venecuelu

Izvor: Vostok.rs, 28.Maj.2019, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brodovi sa benzinom i hranom su onemogućeni da stignu u Venecuelu

Brodovi sa benzinom i hranom su onemogućeni da stignu u Venecuelu, a vlast traži načine da se problem reši, saopštio je venecuelanski predsednik Nikolas Maduro.
„Prošle nedelje je izvršena sabotaža na desetine brodova (sa benzinom) kako ne bi stigli do venecuelanske obale. Taj problem se rešava i mi normalizujemo i stabilizujemo situaciju“, rekao je Maduro. On je saopštio da iste probleme imaju i brodovi sa hranom. Pritom, Maduro nije objasnio o kojim konkretno brodovima se radi, iz kojih luka su plovili i ko ih je onemogućio da stignu do Venecuele. Ranije je savetnik predsednika SAD za nacionalnu bezbednost Džon Bolton rekao da SAD razmatraju sve varijante dejstava u Venecueli.  

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

AMERIČKI PRITISAK SE NASTAVLJA: Brodovi sa hranom sprečeni da stignu do Venecuele!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2019

Brodovi sа benzinom i hrаnom su onemogućeni dа stignu u Venecuelu, а vlаst trаži nаčine dа se problem reši, sаopštio je venecuelаnski predsednik Nikolаs Mаduro...- Prošle nedelje je izvršenа sаbotаžа nа desetine brodovа (sа benzinom) kаko ne bi stigli do venecuelаnske obаle....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.