Brnabićeva: 2,2 milijarde dinara za kupovinu maski i opreme

Izvor: B92, 25.Mar.2020, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabićeva: 2,2 milijarde dinara za kupovinu maski i opreme

Beograd -- Premijerka Ana Brnabić izjavila je večeras da je 2,2 milijarde dinara usmereno za RFZO za kupovinu maski i opreme.

Sredstva su predviđena za respiratore, testove i sve ostalo što je neophodno, rekla je Brnabnićeva za TV Prvu.

Ona je istakla i da sve cene na tržištu rastu, da su testovi bili 700, a danas su 1400 dinara po testu, a tako je i sa svim ostalim.

Ona je istakla i da je predsednik Vučić rekao da ne sme da se štedi ni na čemu što je namenjeno za suzbijanje koronavirusa i da se od ujutru do uveče bije bitka da se oprema nabavi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Brnabić: Radi se na efikasnijem sistemu za testiranje, pozitivni na koronu neće moći da budu izolovani kod kuće

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2020

Premijerka Ana Brnabić rekla je večeras da nove mere nisu usmerene direktno na građane, već se radi na tome da se napravi što efikasniji sistem za veći broj testiranja...Ona je za tv Prva rekla da je novina to što oni koji su pozitivni na koronu neće moći da budu izolovani kod kuće, već na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.