Brnabić sa Betelom o ekonomskim posledicama pandemije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2020, 12:49

Brnabić sa Betelom o ekonomskim posledicama pandemije

Premijerka Ana Brnabić razgovarala je jutros sa premijerom Luksemburga Havijerom Betelom o ekonomskim posledicama krize izazvane virusom korone i načinima za njihovo prevazilaženje.

Sagovornici su se usaglasili o nastavku saradnje dve zemlje, naglasivši potencijale saradnje u oblasti IT industrije, a s obzirom na to da je i pandemija korona virusa pokazala koliko digitalizacija može biti od koristi za građane.

Brnabić je još jednom zahvalila Betelu sa kontinuiranoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << podršci koju Luksemburg pruža Srbiji na njenom evropskom putu, dok je Betel izrazio uverenje da će naša zemlja uvek imati podršku Luksemburga na svim poljima i da će nastojati da ekonomska saradnja bude još bolja u budućnosti.

Predsednica Vlade boravila je u septembru prošle godine u višednevnoj zvaničnoj poseti Luksemburgu, kada je, između ostalog, razgovarala i sa Velikim vojvodom Luksemburga Anrijem, prisustvovala seminaru startap centra Privredne komore Luksemburga i obišla Srpski kulturni centar u toj zemlji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.