Brnabić na Privrednom forumu u Berlinu

Izvor: Capital.ba, 10.Nov.2019, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić na Privrednom forumu u Berlinu

BEOGRAD, Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić učestvovaće u ponedeljak, 11. novembra, u Berlinu na Privrednom forumu, koji organizuje list “Zidojče cajtung” (Süddeutsće Zeitung). Kako je saopšteno iz njenog kabineta, premijerka Brnabić govoriće na prvom panelu pod nazivom “Svijet u previranju – Zajedno smo jači.” Na istom panelu, učestvovaće i Diter Kemp iz Saveza njemačkih privrednika, Anđelika Renkhof Muke iz kompanije Varem i Mihael Sen ispred kompanije Simens. Ovogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << Privredni forum, koji se održava od 10. do 13. novembra, održava se po motom “Zajedno smo jači.” Više od šezdeset govornika iz različitih zemalja govoriće o trenutnim izazovima s kojima se susreću kompanije i privrednici, promjenama koje digitalizacija i inovacije donose u sferi poslovanja i javne uprave, kao i o aktuelnim političkim i ekonomskim temama, dodaje se u saopštenju. Tanjug Чланак Brnabić na Privrednom forumu u Berlinu се појављује прво на INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Brnabić: Nemačka ključni partner i veliki izazov zbog odliva mozgova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Nov.2019, 07:37

Nemačka je ključni ekonomski partner Srbije i zemlja od koje mnogo učimo, izjavila je danas predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i dodala da je Nemačka istovremeno i veliki izazov za Srbiju zbog odliva radne snage u tu zemlju...Premijerka je na panelu pod nazivom "Svet u previranju - Zajedno smo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.