Izvor: Danas, 26.Nov.2023, 19:45

Brnabić demantuje poljoprivrednike: Uvek sam na sve svoje događaje pozivala sve medije

Premijerka Ana Brnabić rekla je u Kisaču, posle sastanka sa predstavnicima poljoprivrednika, na pitanje novinara ko joj je dao mandat da određuje koji novinari mogu da prisustvuju sastanku a koji ne, a povodom jučerašnje odluke paora, na iniciranje vlade, da novinarima N1, Nove S i 021 iz Novog Sada bude onemogućeno da prisustvuju, rekla je da joj niko nije dao kapacitet, "niko me ništa nije pitao što se toga tiče".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Brnabić demantuje paore o tome da je 021.rs nepoželjan u Kisaču: "Mi smo rekli - ili svi ili niko"

Izvor: Radio 021, 26.Nov.2023

Ana Brnabić rekla je u Kisaču na pitanje novinara ko joj je dao mandat da određuje koji novinari mogu da prisustvuju sastanku a koji ne, da joj niko nije dao kapacitet, "niko me ništa nije pitao".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.