Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Nov.2019, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Otvaranje istočnog kraka Koridora 10 obećava ekonomski rast

Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je danas da otvaranje istočnog kraka auto-puta Koridor 10, obećava ekonomski rast.

Brnabić je za RTS izjavila da će ta deonica auto-puta poboljšati tranzit kroz Srbiju šta će privući investitore.

Govoreći o probijanju rokova za realizaciju infrastrukturnih projekata, ona je kazala da je ranije bilo problema zbog nedovoljno dobre projektne dokumentacije, kao i s izdvajanjem sredstava, i dodala da je sada to rešeno.

>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />Novoizgrađene deonice Koridora 10 su Prosek-Bancarevo (9,4 kilometra), tunel Bancarevo (oko 700 metara) i deonica Bancarevo-Crvena Reka (12,4 kilometra).

Ceo istočni krak Koridora 10, od Niša do Dimitrovgrada, dužine je 86,9 kilometra i njegovim puštanjem u saobraćaj završena je izgradnja tog koridora kroz Srbiju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Ana Brnabić: "Otvaranje Koridora 10 obećava ekonomski rast"

Izvor: B92, 09.Nov.2019

Bancarevo -- Ana Brnabić, premijerka Srbije, ocenila je danas da otvaranje istočnog kraka auto-puta Koridor 10 obećava ekonomski rast...Premijerka je za RTS izjavila da će ta deonica auto-puta poboljšati tranzit kroz Srbiju, što će privući investitore...Govoreći o probijanju rokova za realizaciju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.