Britanija pregovara sa Amazonom o isporuci testova za COVID-19

Izvor: B92, 23.Mar.2020, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanija pregovara sa Amazonom o isporuci testova za COVID-19

London -- Vlada Velike Britanije trenutno je u pregovorima sa kompanijom Amazon u vezi sa korišćenjem njihovog servisa za isporuku testova za koronavirus.

Osim sa Amazonom, britanska vlada pregovara sa još nekim kompanijama, takođe u vezi sa testovima za otkrivanje virusa COVID-19 i njihovom isporukom.

Ukoliko dogovor bude postignut, ove kompanije, koje već imaju uspostavljene sisteme dostave, pomoći će u distribuciji testova pre svega medicinskim i socijalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << radnicima, a onda i civilnom stanovništvu. Kasnije bi testovi čak bili dostavljani i na kućni prag, direktno ljudima.

Prema poslednjim podacima, u Velikoj Britaniji ima 5.683 potvrđena slučaja koronavirusa, dok je 281 osoba izgubila život. Uspešno se od virusa oporavilo 135 ljudi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.