Izvor: EMportal, 28.Apr.2010, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bringeus: Marković ključan za proevropsku vladu (VIDEO)

Ambasador Švedske u Srbiji Krister Bringeus ocenio danas da je lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković bio ključan čovek za formiranje proevropske Vlade Srbije.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Palma ključan čovek za Vladu"

Izvor: B92, 28.Apr.2010

Jagodina -- Švedski ambasador u Srbiji Krister Bringeus je ocenio da je Dragan Marković Palma bio "ključni čovek za formiranje proevropske Vlade Srbije"..."Jagodina je jedna dinamična i funkcionalna sredina koju vodi veliki srpski patriota Dragan Marković Palma, koji je bio ključni čovek za formiranje...

Nastavak na B92...

Bringeus: Palma je bio ključ

Izvor: Večernje novosti, 28.Apr.2010

Švedski ambasador u Srbiji Krister Bringeus ocenio je da je lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma bio "ključni čovek za formiranje proevropske Vlade Srbije"

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.