Boban maknut da bi izdanja EPH-a nesmetano podržala Mamića i HNS

Izvor: SEEbiz.eu, 16.Okt.2015, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boban maknut da bi izdanja EPH-a nesmetano podržala Mamića i HNS

ZAGREB - Nedavna ostavka Zvonimira Bobana na mjesto direktora Sportskih novosti izazvala je niz spekulacija o pravim razlozima odlaska legendarnog kapetana Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije.

Prvi dojam nije prevario. Istoga dana kad je objavio da odlazi, objavljen je veliki Bobanov intervju u Jutarnjem listu u kojem se žestoko obrušio na Mamića i Šuker te otkrio da će na izborima glasati za Mamića i SDP. Prostora za "suživot" više nije bilo...

Ovih dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << možemo vidjeti posljedice Bobanova odlaska u izdanjima EPH kojeg kontrolira Marijan Hanžeković koji, između ostalog, vodi i poslove Zdravka Mamića.

Vrhunac gadljive podrške od naroda otuđenoj vrhušci HNS-a mogli smo vidjeti ovoga tjedna u Sportskim novostima.  "Ljubav je jača od minobacača", jedan je od naslova viđen ovih dana na portalu Sportskih novosti, u tekstu u kojem se likuje nad navodnom propašću bojkota privatizacije hrvatske reprezentacije i to zbog velike gledanosti prijenosa utakmice Malte i Hrvatske, ali taj tekst nije potpisan imenom autora, već imenom novina. Sjećate se, nije bilo tako davno, tako su se svojedobno potpisivali neki tekstovi u mračno medijsko doba, devedesetih godina. No, izgleda da je ovo samo nova dimenzija mraka.

Kako god bilo, Bobanov je potez apsolutno ispravan, a događaji posljednjih dana to i potvrđuju. Što se reprezentacije i vodstva HNS-a tiče, doček u zagrebačkoj zračnoj luci nisu mogla fabricirati čak ni izdanja EPH. Čak niti od saveza plaćeni navijači tamo se pojavili nisu.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.